حجت الاسلام والمسلمین اسلامی فر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، اظهار داشت: گرچه در یکی دو سال اخیر با اجرای طرح هایی چون پاییزه و بهاره و نیز عیدانه تا حدودی رونق نسبی به بازار کتاب آمده اما این ها مقطعی است و ما باید ذائقه مردم را با کار فرهنگی و رسانه ای به سمت کتاب و کتاب خوانی تغییر دهیم.
وی افزود: البته این طرح های ابتکاری نیز باید تداوم یابد و دولت نیز حمایت های خود را از این طریق نسبت به مسئله کتاب و بازار نشر داشته باشد تا ناشران و کتاب فروشان بتوانند همچنان روی پای خود بایستند.
این فعال فرهنگی همچنین با اشاره به این که توزیع کتاب دارای چرخه ناشر، پخش کتاب و کتابفروش است که هر یک از این اجزا وظیفه خاص خود را برعهده دارند، گفت: چنانچه در این چرخه، کتابفروشی ها را محور قرار دهیم تمام چرخه به حرکت در می آید و لذا اجرای طرح هایی چون عیدانه کتاب می تواند باعث رونق کتاب فروشی ها و به تبع آن افزایش سرانه مطالعه در کشور گردد.
وی افزود: از این حیث به نظر بنده ، بزرگترین لطمه را به کتاب و کتابخوانی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می زند و علت آن از بین بردن چرخه تولید و توزیع است و باید برای این مسئله ، به طور جدی فکری کرد تا کتاب فروشان ضربه نخورند.
۳۱۳/۸
نظر شما